Nu har vi vart duktiga

Ja nu har vi vart duktiga, har blivit medlem i Hammarö BK idag och så har vi anmält oss till en utställning till i Nyköping.
Så nu är de mkt fram över :D Wie va kul eller hur Tila !?

Lekkamrater

Idag har vi vart på en lång promenad med Maria, Moa och Diezel. När ja hörde att Maria anmält sig till Nyköping så kunde ja ju givietvis inte hålla mig. Så nu ska ja och Tilan oxå till Nyköping på utställning hehe :D
Annars har vi tillbringat mästa dels av helgen hemma hos Helena och Tomas och lilla Nova. De ä så kul att de går så bra ihop.


Basse och Tequila


Basse och Tequila


Nova och Tequila


Nova och Tequila

Ska man klä sina hundar?

Ja de är frågan de, finnas många som tycker väldigt olika när de gäller om man ska klä sina hundar.
Vad tycker du om den saken ?
Själv så klär ja inte min egen hund. Har ett fodrat täcke som hon har på sig när de är rikitgt kallt eller regningt. Sen så har ja en tröjja som ja köpte på skojj som hon hade på sig enbart för att ja skulle fota henne i den.
Sen vet ja inte om ja kan påstå att ja tycker att de är fel utav dem som klär sina hunar, man märker ju ganska väl om den gillar de, skäms över de, ja tycker de är allmänt obehagligt. Så en hund som tycker om de, känner sig fin för matte är stolt inte vet ja, dom tycker ja ska få ha sina små tröjjor på sig. Men klart finns en gräns på allt!

Här kommer lite bilder på tilans fina tröja som ja köpte. :D
De står så fint på tröjjan som : Är jag är söt? Då har du inte träffat min matte!



Aktivera din hund!

Igår träffade vi Maria och Diezel en liten sväng, körde lite lydnad och så fick de leka med varandra. Vi har kommit överrrens om att vi ska försöka nu att träna varje söndag på klubben.
Så hoppas man gör de nu så blir de tävling till sommaren. Idag öser då menar ja öser de ner snö, vilket ja hatar men Tilan älskar. Blir en promenad i skogen sen med vovvarna de kommer hon att älska.
I morse så låg vi och drog oss jätte länge under täcket, både tila och ja ville inte gå upp ifrån sängen. De va så varmt och skönt.
När vi va på My dog utställningen så köpte farmor till tilan en dogsmart leksak, den älskar hon att leka med. Hon är jätte duktig. Hon lyfter försiktigt på klossarna efter att hon har nosat noga och letat reda på vart godisen ligger. Hon biter inte eller något på klossarna, och gör högst ett misstag på fel kloss om hon gör något överhuvudtaget.
Snart är de dax för utställningen, jag är något nervös och tränar och tränar. Hoppas att de kommer att gå bra!


Bilder på lite lek med dogsmarten.





Lite saker att berätta.

I Torsdags så va vi på simmning, allt gick hur bra som hälst men den lilla grisen som ja har kom ju på att hon hade flytväst på sig så hon slutade paddla och flöt omkring.
Till en början tyckte hon att de va lite läskigt, men sedan gick de hur bra som hälst. Nu i efterhand så har hon fått ett litet rött exem på huvudet som ja tror kan ha med kloret att göra, så vi får se om de blir mer simning i bassäng. (nu har de röda försvunnit).
Igår va vi hos Helena hela dagen, de va jätte mysigt Vo käkade tacos och gick 2 promenader med hundarna.
Helena har en kompis till Tequila, som också är en staff som heter Nova. Hur go tjej som hälst.
Till en början ville Nova inte busa med Tilan, och bara morrade men ändå vifftade på svansen. Sen brakade de loss och båda fick "staffefnatt"  de är kul att dom går bra ihop.

Idag när vi vaknade blev Tilan lika chockad som ja när vi öppnade dörren de va 3 dm snö ute. Tila som ÄLSKAR snö tog sig ett rejs runt huset medans ja suckade djup och drog på mig vantar för att gå ut och skotta.
Skyffeln är något om Tila tycker är väldigt kul!

Så nu ska vi jobba!
 Kram på er

mer bilder




lite jul bilder













Tåg och Buss åkande

E helgen så tog ja och tilan en trip till mina kusiner i Västerås.
De slutade med att vi åkte tåg dit. Allt gick kanon, vi va på promenad innan vi åkte och sen så hade vi en timme på oss i hallsberg innan tåget kom till västerås.
Till en början va tila helt till sig hon ville springa runt och hälsa på allt som rörde sig. Olyckligtvis fick vi en tjej framför oss med en kattunge kull, de gjorde ju inte saken lättare att slappna av.
Så vi flyttade oss längre fram där både jag och tilan slumrade till. När vi väl va i västerås så va vi en sväng på stan, mkt saker att titta på för tila och många hundar som hon ville hälsa på.
De kom två skatare förbi åkande dom tyckte hon inte om och skällde ut, men de sluta med att en fick komma fram och hälsa och visa att inget va farligt.
När vi skulle ta oss ifrån stan så åkte vi buss, allt gick jätte bra. Tila gjorde något som hon aldrig gjort förut, när vi satt i bussen så hoppade hon upp i mitt knä. Och de brukar hon aldrig göra annars.
Väl hemma hos min kusin så gick vi en promenad på fältet, där träffade vi en collie på 5 månader dom tyckte om varandra jätte mycket!

Imogron ska vi på hundsim undra hur de kommer att  gå :D

MY DOG 2009

Idag har vi varit på My dog i GBG. Han tyvärr inte anmäla mig för någon utställning. Men de va roligt att vara där och titta. Har köpt 2 halsband, ett koppel, en tröjja, 3 leksaker, en namnbricka, ett utställnings koppel, en bajspåsehållare, matunderlägg och massa godis till Tilan. Plus att de är en dag imorgon med. Så vi kommer nog hem med mkt!

Sedan har vi anmält oss till utställnignen i örebro i februari. de ska bli såååå spännande!
nu ska ja och Tilan lägga oss och mysa på hotellrummet!

Grattis Maria och Moa för den fina plasseringen  på my dog utställnignen!!!!!

RSS 2.0