Hästar och hundar överallt

Igår så va vi i stallet me jossan och hälsde på chevan och thaien :D




e

lite bilder






tävling för kalender


Bildtävling

Nu ska vi va med på bildtävling igen


Orm på eftermiddagspromenaden.

Igår va vi ute på eftermiddagen, då plötsligt när vi gick inne i skogen så låg den bara där framför oss. En liten snok. Ja hann ta upp Tila innan hon såg den så hon hann inte tycka att de va spännande eller något sån  tur är. Vi ska snart börja på kurs pappa har fixat något bra som vi ska gå på för att träna oss. Önska oss lycka till


Vacc

Igår va vi på djursjukhset och fick vacc :D
Tila va hur duktig som hälst, tror inte att hon märkte ens när hon fick sprutan hon va så inne i sina godisar så hon bara stog där.
Har pratat med flickorna på simmet med så när Tila är ett halv år så ska vi testa att simma i bassängen :D de ska bli roligt att se hur hon tycker att de kan vara.
Ne nu ska vi ut på promenad. Hejdå!

Hurra!!

Tila är bra i magen idag, trodde detta skulle ta några dagar med tanke på hur de såg ut de som kom ur henne... Men nej då.. hon fick koktris hela dagen igår och en skål me a-fil till kvälls mat och i morse kom de kanon fina korvar :D Hurra!!!
Vill ju inte att min lilla prinsessa ska vara sjuk!
Nu ligger hon här i mitt knä och knaprar på ett ben. Så fort ja sätter ner henne så ställer hon sig på bakbenen mot stolen och gnyr. Så de är ju självklart att hon får ligga i mitt knä den lilla godingen :D

Lite bilder ifrån när vi va ute och gick igår. *


Tila åker raggarbil :D


På promenad. Så satte vi oss och myste i solen.


En puss till då?


Fått en ny


nya selen

Dagen började inte bra.

Nej de gjorde den minsann inte.
Tila hade bajsat över hela golvet hon va dålig i magen i natt. Ja hade inte vaknat i natt så hon hade inte kunnat hålla sig, blev inte sur tycker mäst synd om henne. Alla vet ju att de inte är skönt att va dålig i magen. Sen råka hon göra de på kontoret med, de är som att hon inte hinner med att säga till själv innan de kommer. Blev inte arg denna gången heller. De syntes att hon skämdes och hade gjort fel, hon vet att man inte gör sånt inne. Så ja torkade upp de och så gick vi på en lång, lång promenad. För att de kanske skulle komma ut mer eller bara så att hon skulle få röra sig lite.
Idag blire kokt ris och kanske lite A-fil. Tila gillar inte ris, hon bara slickar på dem och sen vänder sig och tittar på mig precis som om "ska ja äta de här", så man får hälla lite sparris saft på eller något. Då äter hon iafl.
Kenta är i Katrineholm på jobb, så ja och Tila fick sova själva i natt. De va faktiskt hemskt. De märks väl när en i familjen är borta.. Inte roligt alls.
Igår va vi hos Sara och Christian, Tila har en lekkompis där som heter Laban. De är deras lilla pappilon som är ca.2 år. Vi skulle dit idag med, men nu blir de till att vara hemma eftesom att Tilisen är dålig i magen, så vi tar de lungt och myser under täcket med en film sen.
Annars går allt bra, Tila sköter sig som en liten prinsessa.

Älskar henne sååå mycket!!

God morgon!

En ny dag. Tila ligger i soffan och sover fortfarande. Hon är så söt hon ligger där och snarkar.
Tänkte väcka henne snart och gå på en promenad, nu när de äntligen är sol. Igår när vi va ute så spö rengnade de! De tyckte hon inte om alls, då la hon öronen bakåt och ruska på sig och tittade på mig om de verkligen va sant att vi skulle gå ut och gå i detta hemsak väder. Men då sa ja till henne japp de ska vi kom nu så ska vi kissa och bajsa. De va som hon fattade va ja sa, hon både kissa och bajsa direkt och sprang senda till trappen för att få gå in igen. Vi gick in och fick gå en längre promenad senare när de blivit lite lungare väder.
Idag ska vi till djuraffären dom har exrtapriser på leksaker så vi ska köpa oss en som vi kan leka med.

Från lörda till söndags natt va Tila hos min bror och hans fru och två barn. Dom hade gärster av deras bästa vänner som också har en staff. Nelly heter hon. Nelly och Tila busa konstant tills dom åkte hem, då ägarna till Nelly sa att hon aldrig brukar leka med andra hundar. Men nu busa hon som aldrig förr. De va kul att de gick så bra ihop.

Lite bilder. :D

 Tila ligger på mitt knä och vilar. När vi är på jobbet och jobbar.
 Här myser hon med My i soffan på jobbet.
 Här sover dom i hop. De är så kul att dom gillar varandra så mycket
Här sover vi ännu mer!

Rossini tycker inte om Tila

Igår boka vi ny tid för 12 veckors vacc.. Så snart ska hon få åka till djursjukhuset :D
Igår va vi ute och lekte me bollen mitt i natten Tila vägra sova så vi tog oss en promenad. Och sen lekte vi med de nya spelet som vi va hos tant helena och köpte på djuraffären. Hon fick använda huvudet som bara den och hon va jätte duktig och förstog riktigt bra hur man skulle göra.

My och Tila har börjat busa som bara den, gillar varandra riktigt mycket. My säger även till om hon är för jobbigt mot rossi eller någon annan.
Rossi därimot gillar INTE tila han stör sig som bara den på henne, han tycker är jobbig och är för på honom helatiden. Men idag för fösta gången så lät han henne ligga brevid honom.



De syns att han inte tycker om henne så mycket! Haha men han är så snäll!

RSS 2.0