Dagarna går så sakta!

För varje dag som går, så går den andra bara saktare och saktare. De känns som att de aldrig kommer till den dagen som vi ska få hämta lilla valpen. Igår va ja och köpte koppel, halsband, kloklippare, matskålar och beställde en hundbur. Ska in och beställa ett bilbälte med.  I några av bilarna kan man nämligen inte sätta in buren så då får de bli bälte i stället. Fick en liten mys fillt och resevatten flaska av mamma med som vi ska ha när vi hämtar lilla vovven.

Låt nu bara dagarna gå snabbare!!!!


Mamma och Pappa



Här är mamman till valparna som heter Ester. Jätte snäll och fin tik på alla sätt.
(Bilder är tagen ifrån www.trickytreets.se)



Här är pappa Sture. En kanon kille som man bara älskar till 100%.
(Bilder är tagen ifrån www.trickytreets.se)

Bilder ifrån besöket hos Tricky Treets Kennel

Här kommer lite bilder som jag och Kenta tog när vi va och hälsade på Annacarin, Sture, Ester och valparna på Tricky Treets Kennel.
Tror att valparna är ungefär ca 5 veckor gammla.



   

   

   

  

Hälsat på.

Igår va vi i Sveg och hälsade på våran uppfödaren och vovvarna. De va jätte trevligt. Mamma Ester och Pappa Sture va helt underbara hundar. Dom båda helt fantastiska personligheter. Och uppfödaren va hur trevlig som hälst, visste vad hon pratade om och kunde svara på allt man undrade över. Allt känndes jätte bra, helt kanon.
Vi har nu tingat en liten valp, en tik. Jätte fin och go va hon. Tror att hon ska få heta Tequila. Om ca: 2 veckor och 3 dagar är dom leveransklara och vi kan åka och hämta henne. Längtar så otroligt mycket!

Vi har tagit lite bilder när vi va och hälsade på som ja ska lägga upp så snart som möjligt. :D

Ha en bra dag!

Hej.

I morgon ska vi och titta på lilla hundvalpen. De ska bli så spännande. Dom är bara 4 - 5 veckor än så länge så dom är så små. Ska ta lite bilder me som ja kan sätta in.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0