TISDAGEN DEN 3 FEBRUARI



I morse kom min lilla gris och la sig vid ansiktet och pussa mig och ville mysa under täcket sen att ja skulle vakna för att gå på en promenad.
Nu går de fort Tilan blir bara stötte och större. Tittade på bilder ifrån när hon va liten igår. Hehe hon va så pytte liten då, nu börjar hon grova till sig. Få lite muskler och ett stort huvud.
Nu tränar vi utställning varje dag, för på Söndag är stora dagen då ska vi på våran första utställning i Örebro. Hoppas de kommer att gå bra då!
Igår va vi och köpte oss ett utställnings koppel och halsband. Jätte fina va dom i äkta älgläder tror ja de va.
Tilan blir alltid lika glad när vi åker till djuraffären. Speciellt när Gitte jobbar hon bara pussar och pussar henne när vi kommer dit. Så brukar hon alltid får en liten godis bit !!
Idag ska vi nog åka till Kristinehamn till http://www.kingsroadtattoo.com/, för matte ska tattuera Tilans bäbis tass på ankeln. Men vi ska dit först för att bestämma hur den ska vara och lite sånt! Tror de kommer bli kanon för Rebecca är kanon hon har gjort tattoo på mig förut och så har ja sett va hon gjort för något på andra kunder!!
Efter de så kanske vi ska träffa Maria (http://alskadestaffar.blogg.se/) för att träna och leka lite, om de inte är för kallt ute. Annars träffar vi dem på våran träningsdag på Fredag!

Ha de bra så länge allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0